#26 2020-03-19 21:06:05

Service198
Учасник
Зареєстрований: 2020-03-18

Re: Помогите решить задачку

Watchdog пише:

Зник як переляканий, навiть не подякував. lol

Чого це зник прибор готовий працює усім дякую

Неактивний

#27 2020-03-19 21:17:13

Watchdog
Гість

Service198 пише:
Watchdog пише:

От i добре. Але я таким чином вiдремонтованi запчастини, собi у двигун, нiколи б не поставив. Навiть якби вiн у мене i був! smile Приємно було поспiлкуватися. Хай щастить.

#28 2020-03-19 21:35:30

Service198
Учасник

Watchdog пише:
Service198 пише:
Watchdog пише:

От i добре. Але я таким чином вiдремонтованi запчастини, собi у двигун, нiколи б не поставив. Навiть якби вiн у мене i був! smile Приємно було поспiлкуватися. Хай щастить.

Хай і вам щастить, але я не розумію причому тут ремонтовані запчастини ,я вам нічого не збирався ремонтувати, особисто з вами я ніяких справ не мав і звідки ви знаєте яким чином я ремонтую, то моя справа а не ваша.

Неактивний

#29 2020-03-19 21:48:11

Watchdog
Гість

Service198 пише:
Watchdog пише:
Service198 пише:

Хай і вам щастить, але я не розумію причому тут ремонтовані запчастини ,я вам нічого не збирався ремонтувати, особисто з вами я ніяких справ не мав і звідки ви знаєте яким чином я ремонтую, то моя справа а не ваша.

За змiстом цого посту! Не моя, це вiрно. Але ж маю право висловити свою думку. Чи нi? Пробачте як що я якось вас образив.

#30 2020-03-19 21:58:01

Service198
Учасник

Watchdog пише:
Service198 пише:
Watchdog пише:

За змiстом цого посту! Не моя, це вiрно. Але ж маю право висловити свою думку. Чи нi? Пробачте як що я якось вас образив.

Я не образливий, думку можна чого ж ні. дякую за розуміння

Неактивний

#31 Сьогодні 15:29:14

Ezekiel_
Учасник
Зареєстрований: Сьогодні

Service198 пише:

Доброго дня. Потрібно написати скетч.
Задача наступна, при одноразовому натисканні кнопки  польовий н канальний транзистор відкриваеться на 1.5 сек ,цикл не повторюється.
0.5сек транзистор відкритий на 100 проц.а 1сек на 50проц. Як що хтось візьметься то мій вайбер 0978350972 Андрій

Интересная задача, Андрей! Такие скетчи для транзисторов часто помогают в разных проектах, и хорошо, что вы описали логику работы настолько подробно. Думаю, здесь требуется правильный тайминг и управление ШИМ, чтобы реализовать 0,5 сек на 100% и еще 1 сек на 50%.

Кстати, хотел еще поинтересоваться – возможно, кто-нибудь подскажет, где сейчас лучше купить ремкомплект на ТНВД Common Rail? Нужно надежное качество и чтобы была гарантия. Если у вас есть опыт или проверенные магазины — буду благодарен за советы!

Неактивний

Швидке повідомлення

Введіть повідомлення і натисніть Надіслати

Підвал форуму