Ви не увійшли.
Зник як переляканий, навiть не подякував.
Чого це зник прибор готовий працює усім дякую
Неактивний
Watchdog пише:Зник як переляканий, навiть не подякував.
От i добре. Але я таким чином вiдремонтованi запчастини, собi у двигун, нiколи б не поставив. Навiть якби вiн у мене i був! Приємно було поспiлкуватися. Хай щастить.
Service198 пише:Watchdog пише:Зник як переляканий, навiть не подякував.
От i добре. Але я таким чином вiдремонтованi запчастини, собi у двигун, нiколи б не поставив. Навiть якби вiн у мене i був! Приємно було поспiлкуватися. Хай щастить.
Хай і вам щастить, але я не розумію причому тут ремонтовані запчастини ,я вам нічого не збирався ремонтувати, особисто з вами я ніяких справ не мав і звідки ви знаєте яким чином я ремонтую, то моя справа а не ваша.
Неактивний
Watchdog пише:Service198 пише:Чого це зник прибор готовий працює усім дякую
Хай і вам щастить, але я не розумію причому тут ремонтовані запчастини ,я вам нічого не збирався ремонтувати, особисто з вами я ніяких справ не мав і звідки ви знаєте яким чином я ремонтую, то моя справа а не ваша.
За змiстом цого посту! Не моя, це вiрно. Але ж маю право висловити свою думку. Чи нi? Пробачте як що я якось вас образив.
Service198 пише:Watchdog пише:От i добре. Але я таким чином вiдремонтованi запчастини, собi у двигун, нiколи б не поставив. Навiть якби вiн у мене i був! Приємно було поспiлкуватися. Хай щастить.
За змiстом цого посту! Не моя, це вiрно. Але ж маю право висловити свою думку. Чи нi? Пробачте як що я якось вас образив.
Я не образливий, думку можна чого ж ні. дякую за розуміння
Неактивний