Ви не увійшли.
Сторінки 1
привіт всім. прошу вашої допомоги - хотів спробувати зробити лазерний гравер, купив ардуіно уно+плата розширення та драйвера моторів 8825. підключив драйвера і хочу виставити ток на них але як би я не крутив потенціометр мультиметр показує 0. в чому може бути причина. на всіх трьох драйверах одне і теж
Неактивний
Без схеми складно сказати, що куди підключено. Живлення подається правильно? білий дим не виходив?
Модуль A4988 дозволяє активно обмежувати струм за допомогою потенціометра. Один із способів ввести обмеження - це перевести контролер в режим повного кроку і виміряти струм, що протікає через одну котушку без подачі сигналу на вхід STEP. Виміряний струм становить 70% від встановленої межі (обидві котушки завжди увімкнені і обмежені 70% в режимі повного кроку). Інша можливість - виміряти напругу на виводі REF (позначений кружечком на платі) і розрахувати граничний струм (вимірювальні резистори мають номінал 0,05 Ом). Більш детальну інформацію можна знайти в документації до мікросхеми A4988 .
Вітаю, мені потрібна допомога з stm32 по ціні домовимось
Якщо ви плануєте зробити металошукач, кращий за того Кощея, то майте на увазі, що його автори пиляли прошивку досить довго. Я виходжу з того, що вони всі можливі гулі вже набили, а ви тільки збираєтесь
І яка кінцева мета? Якщо створення конкурента - не факт що вийде. Хіба що у вас є готове замовлення на 100500 штук. Якщо просто цікаво повозитись з китайським blue pill.. ну, це я завжди одбрюю
Сторінки 1