Ви не увійшли.
Вітаю, мені потрібна допомога з stm32 по ціні домовимось
Якщо ви плануєте зробити металошукач, кращий за того Кощея, то майте на увазі, що його автори пиляли прошивку досить довго. Я виходжу з того, що вони всі можливі гулі вже набили, а ви тільки збираєтесь
І яка кінцева мета? Якщо створення конкурента - не факт що вийде. Хіба що у вас є готове замовлення на 100500 штук. Якщо просто цікаво повозитись з китайським blue pill.. ну, це я завжди одбрюю
Модуль A4988 дозволяє активно обмежувати струм за допомогою потенціометра. Один із способів ввести обмеження - це перевести контролер в режим повного кроку і виміряти струм, що протікає через одну котушку без подачі сигналу на вхід STEP. Виміряний струм становить 70% від встановленої межі (обидві котушки завжди увімкнені і обмежені 70% в режимі повного кроку). Інша можливість - виміряти напругу на виводі REF (позначений кружечком на платі) і розрахувати граничний струм (вимірювальні резистори мають номінал 0,05 Ом). Більш детальну інформацію можна знайти в документації до мікросхеми A4988 .
Вітаю, мені потрібна допомога з stm32 по ціні домовимось
мультиметром заміряю на мінусовий контакт та на потепціометр
нічого не диміло. зараз викладу фото
Без схеми складно сказати, що куди підключено. Живлення подається правильно? білий дим не виходив?
привіт всім. прошу вашої допомоги - хотів спробувати зробити лазерний гравер, купив ардуіно уно+плата розширення та драйвера моторів 8825. підключив драйвера і хочу виставити ток на них але як би я не крутив потенціометр мультиметр показує 0. в чому може бути причина. на всіх трьох драйверах одне і теж