Ви не увійшли.
Знайшов в інеті схему і опис проекту генератора і частотоміра на основі аrduino. До цього з аrduino, практично, діла не мав, але вирішив спробувати. Питання в чому. Автор проекту виклав скетч, але коли я вніс його в Arduino IDE, програма видала помилку, що не знаходить бібліотеку Wire_low.h. Бібліотек Wire багато, а от low я так і не знайшов. Може хто підкаже де її можна скачать
Неактивний
де її можна скачать
Для початку уважно подивитись на сторінці автора чи ніде немає посилань на цю бібліотеку (якщо це взагалі бібліотека)
Я передивився і сторінку автора і обговорювання цього проекту, люди пишуть про ті чи інші нюанси з приладом, але ні слова про проблеми з компіляцією. Вказане розширення ".h", що це може бути крім бібліотеки. Спробував зареєструватися на сайті, щоб задати питання (заходив через TOR, сайт російський), написало, що я бот і мені заборонено. Очевидно через вказаний E-mail.
Неактивний
Ну ви хоча б посилання на проект дали
Сайт rcl-radio.ru? Ну так там у самому скетчі в коментарях до #include Wire_low є посилання на сторінку бібліотеки
Я при пошуку бібліотеки наштовхувався на цей текстовий файл. Я вже писав, що з arduino раніше не мав діла. Якщо можна, поясніть, будь ласка, як його прилаштувать в arduino IDE. Там же при встановленні бібліотек потрібен ZIP.
Неактивний
У папці зі скетчем створюєте два файли - Wire_low.h та Wire_low.cpp. Копіюєте в них вміст зі сторінки. Зберігаєте. Назва папки повинна співпадати з назвою скетчу. Компілюєте. Все...
Дякую за допомогу. Тільки з цих двох файлів довелося зробить архів ZIP і тоді компіляція пройшла, але не до кінця. В кінці вилізло повідомлення, що даний скеч не може бути компільований для arduino Nano, те ж саме було написано і для Uno????????
Неактивний