Ви не увійшли.
Сторінки 1
Потрібен пристрій який може змінювати опір від 0-100ом через GSM сигнал. Наприклад: приходить на прилад 10 ом а мені потрібно на виході отримати 12 ом я відправляю смс +2 і пристрій збільшує 2 ом. Можливо таке зробити?
Неактивний
опір від 0-100ом
Самий простий спосіб - цифровий потенціометр, правда якщо існує з таким номіналом в природі. Другий варіант - звичайний потенціометр який буде крутитись кроковим двигуном або сервоприводом.
А взагалі що це за прилад такий на який приходять Оми?
Sohfia пише:опір від 0-100ом
Самий простий спосіб - цифровий потенціометр, правда якщо існує з таким номіналом в природі. Другий варіант - звичайний потенціометр який буде крутитись кроковим двигуном або сервоприводом.
А взагалі що це за прилад такий на який приходять Оми?
Я бы делал электронную нагрузку и с выхода МК управлял операционником. Естественно еще нужно ЖСМ шилд для СМСок.
Неактивний
На мой взгляд лучшим решением будет цифровой потенциометр, только нужно понимать для каких целей он используется. Если изменять сопротивление шлейфа сигнализации - это одно, а если регулировать ток в мощной нагрузке - это совсем другое. При желании можете прислать подробности мне на почту petrovskyi.rv@gmail.com - обсудим.
Неактивний
Сторінки 1