Ви не увійшли.
У мене є TBS Crossfire Micro TX, Nano RX і Raspberry Pi 4, я ще не купив контролер польоту, тому що у мене проблема:
Поки дрон не отримає спеціальну команду від передавача - я керую дроном в ручному режимі, але як тільки вона отримана, дроном повинен керувати алгоритм Raspberry. Не знаю як саме реалізувати щоб і малина і ресівер мали доступ до флайт контролера, тому прошу вашої допомоги
Неактивний
Гадаю, що можна включити ресівер напряму через RPi4, щоб RPi працювала на кшталт проксі. Так, принаймні, якщо ви втратите зв'язок, RPi буде це знати. А також така схема могла б дозволити підключити декілька приймачів різної частоти.
Неактивний
А, да, якщо питання про рівні напруги (3.3В для RPi та 5V для трансівера), то потрібен якийсь перетворювач рівня: https://arduino.ua/cat94-preobrazovateli-yrovnei
Неактивний
Так це мабуть найоптимальніший варіант, а з малини підключити до фк, треба тільки по роз'ємам подивиться шо як куди)
Гадаю, що можна включити ресівер напряму через RPi4, щоб RPi працювала на кшталт проксі. Так, принаймні, якщо ви втратите зв'язок, RPi буде це знати. А також така схема могла б дозволити підключити декілька приймачів різної частоти.
Неактивний