Ви не увійшли.
Добрий день. Роблю проект робота машинки з маніпулятором. 4 моторчики, 4 сервоприводи, nrf24 з антеною. Живлення від двох 18650 зєднаних послідовно. Хочу зробити так щоб ця машинка заряджалась від простого usb. Також підєднати захист від перезаряджання і розряджання і короткого замикання. Не можу знайти нормальний модуль для зарядки 2s і щоб з нього можна було брати 3-5А на живлення моторчиків ардуіно і антени. Є захист bms 2s. З входами b+ b- bm p+ p-. P+p- - дають максимум 3 вольти, b+ b- дають десь 8 вольт. Можливо цю плату потрібно якось пробудити дати їй 8 вольт на p+р-. Що можите порадити для рішення самої зарядки і захисту акумуляторів?
Неактивний
Не можу знайти нормальний модуль для зарядки 2s і щоб з нього можна було брати 3-5А на живлення моторчиків ардуіно і антени.
Не дуже зрозуміло, ви хочете живити робота модулем зарядки?
Є захист bms 2s.
Який саме? Іх десятки різних видів.
З входами b+ b- bm p+ p-. P+p- - дають максимум 3 вольти
При яких умовах? Що і як до нього під час вимірювання підключене?
b+ b- дають десь 8 вольт.
Те ж саме, що і як до нього в цей момент підключене?
Неактивний
Гірше текстового опису схеми може бути хіба що голосове повідомлення
У китайців є готові модулі заряду, з bms і без.
b+ b- дають десь 8 вольт. - не підключено нічого,
З входами b+ b- bm p+ p-. P+p- - дають максимум 3 вольти - нічого не підключено
bms 2s - такий як на скріні, з чотирьма чіпами 8205A
Неактивний
b+ b- дають десь 8 вольт. - не підключено нічого,
Звідки пристрій, до якого не підключено нічого, може давати 8 вольт? Мабуть на P+ P- все ж таки щось подаєте?
З входами b+ b- bm p+ p-. P+p- - дають максимум 3 вольти - нічого не підключено
Те ж саме, звідки на P+ P- може бути напруга, якщо нічого не підключено?
bms 2s - такий як на скріні, з чотирьма чіпами 8205A
8205A - то мосфети. Контролер BMS - це ота маленька шестинога U1.
Неактивний
В ту штуку до на малюнку для зарядки треба подавати 9В. В чому проблема? блок живлення від роутера TP-Link.
В ту штуку до на малюнку для зарядки треба подавати 9В.
Не треба на BMS подавати 9В, якщо в BMS немає функції обмеження зарядного струму та зупинки заряду. Хіба ця BMS містить в собі зарядний контролер?
Неактивний
Ахз можливо і немає. Сподіваюсь, автор таки прочитає даташіт на те що він купив. Або покаже що в ньому незрозуміле.
Мені не принципіально на цій платі робити. Можете порадити якусь плату або кілька в купі яку ви використовували або знаєте що її можна використовувати для безпечного заряджання акумуляторів зєднаних послідовно?
Неактивний
2s charger module
https://vi.aliexpress.com/item/1005004987094908.html наприклад.
Якщо необхідно щоб від usb - беріть з usb
Якщо потрібно щоб з балансуванням - https://vi.aliexpress.com/item/1005006570395304.html
Неактивний
Якщо потрібно щоб з балансуванням -l
В інтирнетах писали що балансування на цій платі не працює. От тільки не памятаю чи у режимі 2s чи 3s
p/s Блін, щось адмін перегнув зі своїм антиспамерським захистом. Вже навіть цитування від незареєєстрованих користувачів з посиланням не пропускає. Зате у зареєєстрованих - відверта реклама висить по три дні ...