Ви не увійшли.
Сторінки 1
Доброго всім дня ,не можу зібрати раму)) підкажіть чи можливо наліпити до нано все це. І якщо можливо, чи буде норм працювати, чи потрібно щось окремо заживлювати, та яка буде схема підключення датчики наліпив, працюють, а от куди мережевий ліпити. Дякую.
Неактивний
а от куди мережевий ліпити.
Він по SPI підключається, тому до пінів #SS, MOSI, MISO, SCK, тобто D10..D13. Взагалі замість #SS для chip select можна будь-який інший GPIO використати. Але бібліотека SPI все одно конфігурує #SS в output.
чи потрібно щось окремо заживлювати
Реле потрібно керувати через транзисторний ключ. Хіба що у вас зовсім мініатюрне реле і струм котушки не перевищує 40 мА, це на межі можливостей одного піна.
Яка напруга керування реле? Якщо відрізняється від напруги живлення контроллера і периферії, тоді, звісно, живити окремо. І не забудьте про захисний діод паралельно обмотці.
Неактивний
Дякую.
Щось схоже на це робите?)
, так але не зовсім, хочу писати дані з датчиків в sql таблицю на віддаленому сервері ,треба тестити бакато акумів одночасно й імітувати відключення( релюха). Якби якийсь приклад з використанням w5500 й записом в таблицю я б вже підправив під себе, сиджу поки читаю підручники
Неактивний
Яка напруга керування реле? Якщо відрізняється від напруги живлення контроллера і периферії, тоді, звісно, живити окремо. І не забудьте про захисний діод паралельно обмотці.
Реле JQC-3FF-S-Z
Неактивний
Реле JQC-3FF-S-Z
Реле JQC-3FF-S-Z бувають під керуючу напругу від 3 до 48 вольт. На самому реле має бути написано.
Якщо це готовий модуль, то там скоріш за все вже є транзистор для керування і діод. Але модулі бувають різні, одні вмикаються високим рівнем, інші низьким, одні з опторозвʼязкою, інші без.
Неактивний
Сторінки 1