Ви не увійшли.
Доброго дня.
Потрібно написати скетч для arduino .
Є такий комплект :
Arduino Uno R3
RF Transmitter Receiver Module 433MHz
Ethernet модуль ENC28J60 для Arduino
Потрібно щоб приймач 433 приймав коди від пультів і відправояв їх по протоколу mqtt до сервера в певний топік
а передачик на оборот слухав інший топік і при появлені коду в топіку передавав його .
Остання редакція dret (2019-05-17 06:22:16)
Неактивний
Гарнi цяцки! А скiльки дасте? Багато не буде.
Причому тут фантазер реальне завдання хочу почути ціну. Я не дуже розбераюся в програмуванні але розумію що для знатака тут паро годи.
Ви маєте нагоду виправити цю необiзнанiсть, трохи занурившись у тему.
https://www.google.com/search?client=fi … ky_bH7ptJs
Неактивний
dret пише:Причому тут фантазер реальне завдання хочу почути ціну. Я не дуже розбераюся в програмуванні але розумію що для знатака тут паро годи.
Ви маєте нагоду виправити цю необiзнанiсть, трохи занурившись у тему.
https://www.google.com/search?client=fi … ky_bH7ptJs
З мережами як раз я дружу на всі 100 але готового рішення я незнайшов
щоб ловило коди і відправляло на сервер і на оборот
може погано шукав
Остання редакція dret (2019-05-17 21:33:39)
Неактивний
... щоб ловило коди і відправляло на сервер і на оборот може погоно шукав
Wireless M-Bus є найпростiший протокол для такого роду радiомереж. https://www.google.com/search?client=fi … LuunEr2AYM Вмикайте вiдлiк часу.
Неактивний
dret пише:... щоб ловило коди і відправляло на сервер і на оборот може погоно шукав
Wireless M-Bus є найпростiший протокол для такого роду радiомереж. https://www.google.com/search?client=fi … LuunEr2AYM Вмикайте вiдлiк часу.
протокол mqtt підтримує ?
а треба і мено такий бо вже багато чого на ньому побудовано
Неактивний
.. протокол mqtt підтримує ? а треба і мено такий бо вже багато чого на ньому побудовано
Дитячий садок їй-богу. wM-Bus це тiльки протокол радiозв'язку локальної радiомережi приладiв а не роутер. Навряд ви винайдете щось простiше, щоб добре працювало. Доречi, частота 433 МГц має певнi правила кристування, щоб не нашкодити iншим людям.
Неактивний
... Доречi, частота 433 МГц має певнi правила кристування, щоб не нашкодити iншим людям.
Її використовують "ключи от квартиры, где деньги лежат".
Причому тут фантазер реальне завдання хочу почути ціну. Я не дуже розбераюся в програмуванні але розумію що для знатака тут паро годи.
Я тоже хочу увидеть сумму которую вы готовы выложить за за пару часов работы знатока...
Неактивний
dret пише:.. протокол mqtt підтримує ? а треба і мено такий бо вже багато чого на ньому побудовано
Дитячий садок їй-богу. wM-Bus це тiльки протокол радiозв'язку локальної радiомережi приладiв а не роутер. Навряд ви винайдете щось простiше, щоб добре працювало. Доречi, частота 433 МГц має певнi правила кристування, щоб не нашкодити iншим людям.
Ще раз говторюю звертаюся до людей які в цьому компетентні а мені туту а ви мол знаєте!!! Та не хочу я знати я просто запитав хто може це зробити і скільки це буде стояте і все.
Неактивний
dret пише:Причому тут фантазер реальне завдання хочу почути ціну. Я не дуже розбераюся в програмуванні але розумію що для знатака тут паро годи.
Я тоже хочу увидеть сумму которую вы готовы выложить за за пару часов работы знатока...
Це якісь танці з бубном . Ви малиб оцінити свою робота. Наприклад : це буде стояти ....₴ . А. Відповідь або ОК скиньте номер картки або вибачити але мені за дорого. А то складається враження що прийшов за хлібом питаю ціну а мені скільки даш
Неактивний
renoshnik пише:dret пише:Причому тут фантазер реальне завдання хочу почути ціну. Я не дуже розбераюся в програмуванні але розумію що для знатака тут паро годи.
Це якісь танці з бубном . Ви малиб оцінити свою робота. Наприклад : це буде стояти ....₴ . А. Відповідь або ОК скиньте номер картки або вибачити але мені за дорого. А то складається враження що прийшов за хлібом питаю ціну а мені скільки даш
Что вы ломаетесь как гимназистка ?
Мне интересно знать на сколько вы серьезный заказчик...
Назовите свою крайнюю цену тогда будет понятно стОит ли вообще заморачиваться...
Прежде чем начинать что-то делать по вашей хотелке, придется еще тратить кучу времени на
приведение ТЗ (хотелки) к нормальному виду... Вы это учитываете при оценке труда исполнителя ?
Или рассчитываете только на якобы пару часов работы за стакан семечек ?
Неактивний
dret пише:renoshnik пише:Я тоже хочу увидеть сумму которую вы готовы выложить за за пару часов работы знатока...
Назовите свою крайнюю цену тогда будет понятно стОит ли вообще заморачиваться...
Прежде чем начинать что-то делать по вашей хотелке,
придется еще тратить кучу времени на
приведение ТЗ (хотелки) к нормальному виду... Вы это учитываете при оценке труда исполнителя ?
Или рассчитываете только на якобы пару часов работы за стакан семечек ?
Цифру озвучене і спілкуємося далі.
Якщо встидаєтеся можна в приват
Неактивний
Вячеслав Азаров пише:dret пише:.. протокол mqtt підтримує ? а треба і мено такий бо вже багато чого на ньому побудовано
Ще раз говторюю звертаюся до людей які в цьому компетентні а мені туту а ви мол знаєте!!! Та не хочу я знати я просто запитав хто може це зробити і скільки це буде стояте і все.
Поперше, як що ви маєте на увазi пiдслуховування i пiдбiр радiоключiв то це може коштувати занадто дорого. Подруге, нiхто вам задарма бюджет розробки не обчислить, це сладне i неоднозначне питання. У третє, це не так просто як вам здається. Думаю що ви скоро знайдете фахiвця компетентного у цому питаннi. Вдачi!
Неактивний
dret пише:Вячеслав Азаров пише:Дитячий садок їй-богу. wM-Bus це тiльки протокол радiозв'язку локальної радiомережi приладiв а не роутер. Навряд ви винайдете щось простiше, щоб добре працювало. Доречi, частота 433 МГц має певнi правила кристування, щоб не нашкодити iншим людям.
Поперше, як що ви маєте на увазi пiдслуховування i пiдбiр радiоключiв то це може коштувати занадто дорого. Подруге, нiхто вам задарма бюджет розробки не обчислить, це сладне i неоднозначне питання. У третє, це не так просто як вам здається. Думаю що ви скоро знайдете фахiвця компетентного у цому питаннi. Вдачi!
Про підбір кодів не йдеться . Тай скейчів по підбору готових багато в сеті. Вечером дитально попробую описати ТЗ
Остання редакція dret (2019-05-18 08:12:28)
Неактивний
renoshnik пише:dret пише:Це якісь танці з бубном . Ви малиб оцінити свою робота. Наприклад : це буде стояти ....₴ . А. Відповідь або ОК скиньте номер картки або вибачити але мені за дорого. А то складається враження що прийшов за хлібом питаю ціну а мені скільки даш
Прежде чем начинать что-то делать по вашей хотелке,
придется еще тратить кучу времени на
Или рассчитываете только на якобы пару часов работы за стакан семечек ?Цифру озвучене і спілкуємося далі.
Якщо встидаєтеся можна в приват
В своем предложении, вы рассказали потенциальному исполнителю только о том что ВЫ хотите (то есть о СВОЕЙ хотелке), но ничего не сказали о том что ВЫ предлагаете за реализацию вашей хотелки!
Ну и какой смысл потенциальному исполнителю вашей хотелки впрягаться в эту затею, если исполнитель знает (представляет) что ему придется делать, но не знает ради чего ему придется во все это ввязываться.
Вы же пока для исполнителя никому не известный человек и как-то не очень хочется тратить свое время, особенно если не знаешь ради чего!
Если работу по реализации своей хотелки вы оцениваете в пачку "Мивины", то так и напишите, может кто-то другой и захочет пообщаться...
Судя по тому как вы ёрзаете с озвучиванием бюджета, то вполне вероятно, что вы очередной охотник за халявой...
Неактивний
В своем предложении, вы рассказали потенциальному исполнителю только о том что ВЫ хотите (то есть о СВОЕЙ хотелке), но ничего не сказали о том что ВЫ предлагаете за реализацию вашей хотелки!
Ну и какой смысл потенциальному исполнителю вашей хотелки впрягаться в эту затею, если исполнитель знает (представляет) что ему придется делать, но не знает ради чего ему придется во все это ввязываться.Вы же пока для исполнителя никому не известный человек и как-то не очень хочется тратить свое время, особенно если не знаешь ради чего!
Если работу по реализации своей хотелки вы оцениваете в пачку "Мивины", то так и напишите, может кто-то другой и захочет пообщаться...
Судя по тому как вы ёрзаете с озвучиванием бюджета, то вполне вероятно, что вы очередной охотник за халявой...
знакомые фразы с arduino.ru. ALEGYR вам не родственник?
з/ы это так, мысли вслух. Без претензий
по гулявши по форуму думаю за таку роботу 300 грн малоби бути добре