Ви не увійшли.
Закупил для одного проектика моторы с редуктором и колесами (самый распространенный вариант изготовления шасси роботов под управлением Ардуино).
Моторы с редукторами нормальные, а вот почти все колеса имеют нарушенную геометрию то есть восьмерят (или проще говоря кривые). На фото показано как в двух крайних положениях видно этот дефект колес
Соответственно вопрос такого плана, кто то сталкивался с такой ситуацией и как ее решал? Так как уже поздно метаться и предъявлять претензии магазину где я их купил. Или другими словами как исправить это безобразие, так как на покупку новых колес в бюджете на данный момент средств не заложено. Всем заранее спасибо за советы
Неактивний
никак.
пока смирится.
потом увеличивать бюджет и покупать нормальные дорогие колёса.
как впрочем и двигатели.
А это у всех так с этими колесами, или мне продавец брак подсунул?
Неактивний
За такi грошi вони хорошi!
За такi грошi вони хорошi!
Ви напевно представник того магазину де я купляв? Якщо так, то немає такого поняття як "за такі гроші", товар має бути якісним, а якщо в нього є якісь дефекти, то про це треба попереджати заздалегідь. Зараз я чисто з принципу замовив ще декілька партій колес для моделей але з Алібаби, і якщо колеса звідтіля не будуть мати таких дефектів, то буду робити "рекламу" тому магазину де я придбав товар з браком. Жалкую що не перевірив на Новій Пошті.
Остання редакція Snow_Irbis (2018-11-25 14:41:52)
Неактивний
Ви напевно представник того магазину де я купляв? ... Жалкую що не перевірив на Новій Пошті.
Це не має значення. ... Ви маєте право подати на магазин до суду.
Це не має значення. ... Ви маєте право подати на магазин до суду.
Якщо Ви представник магазину, то авторизуйтеся, щоб всі знали з ким не треба мати справу. Якщо ні, то не пишіть дурниць на кштал подати на магазин до суду, бо по перше немає доказової бази (магазин скаже що це я інші колеса видаю за ті що вони мені прислали, а вони присилали мені якісні колеса), по друге ціна за товар не варта мого часу що я витрачу на складання та розгляд позову. Відтак я зразу написав про те, що питаю як можна виправити ситуацію шляхом якихось механічних маніпуляцій з колесами для виправлення їхнього дефекту.
Остання редакція Snow_Irbis (2018-11-25 15:19:13)
Неактивний
Ви маєте рацiю. Не варто мати справи с диким звiром.
На одном модельном форуме дали дельный совет как попытаться исправить восьмерки. Вообщем сделал я так, паяльником для пластиковых труб прогрел ступицу каждого бракованного колеса (из-за ее искривления и появляется восьмерка), после прогрева ступицы колеса, она становится пластичной и её можно сдвинуть в бок противоположный перекосу и зафиксировав в таком положении подождать остывания пластмассы. Таким образом убрал восьмерки на всех колесах примерно за час. Надеюсь кому то будет эта информация полезна
Неактивний