#1 2018-03-03 20:31:36

fbb_ardu
Участник
Зарегистрирован: 2018-03-03
Сообщений: 6

get запит на web - server

Добрий день!
Б"юсь уже як муха об вікно уже 2 дні. Використовую безкоштовний веб-хостинг, на якому є php- скрипт
За допомогою цієї процедури пробую запустити скрипт на сервері :

void sendValues(){
  
  if (Ardo.connect("ardufbb.zzz.com.ua", 80)){
    Ardo.print( "GET /stat.php");
    Ardo.println(" HTTP/1.1");
    Ardo.println( "Host: ardufbb.zzz.com.ua" );
    Ardo.println( "Connection: close");
    Ardo.println();
    Ardo.println();
  }
  else {Serial.println("no connection");}
}

Сервер відповідає помилкою "400 Bad Request" .
Перешерстив весь google . Начеб-то код правильний.

Підкажіть, будь ласка, може хтось стикався?

#2 2018-03-03 21:34:18

fbb_ardu
Участник
Зарегистрирован: 2018-03-03
Сообщений: 6

Re: get запит на web - server

приклад з библиотеки Ethernet для класа EthernetClient()
відрізняється лише використанням HTTP 1.0, а результат той самий

#3 2018-03-04 01:43:33

ardu_fbb
Гость

Re: get запит на web - server

Я мав на увазі HTTP 1.0
Завтра спробую google, вiдпишусь.

#4 2018-03-04 11:16:51

fbb_ardu
Участник
Зарегистрирован: 2018-03-03
Сообщений: 6

Re: get запит на web - server

З google працює , значить з хостінгом zzz.com.ua є якийсь нюанс

Редактировался fbb_ardu (2018-03-04 11:17:10)

#5 2018-03-04 21:45:59

fbb_ardu
Участник
Зарегистрирован: 2018-03-03
Сообщений: 6

Re: get запит на web - server

Нюанс заключався в двох моментах-

char zzz[]="ardufbb.zzz.com.ua";
................
 if (Ardo.connect(zzz, 80)) {
    Ardo.println("GET /stat.php HTTP/1.1"); 
    Ardo.println("Host: ardufbb.zzz.com.ua");
    Ardo.println("User-Agent: arduino-ethernet");   //добавив цей рядок
    Ardo.println("Connection: close");
    Ardo.println(); //в запиті передаю лише один перехід на новий рядок
}

Редактировался fbb_ardu (2018-03-04 21:46:27)

Быстрое сообщение

Введите сообщение и нажмите Отправить

Подвал раздела