Відповісти

Введіть повідомлення і натисніть Надіслати
Параметри

Назад

Огляд теми (нові повідомленні вгорі)

dimich
Сьогодні 22:37:00
jokeR пише:

Всередині контроллера - схема на компараторі; на одному вході пилообразна напруга, на іншому - напруга з потенціометра; просто і безхитрісно.

Цікаво. Ну хоч не на 555 таймері smile

jokeR пише:

І само собою, захотілось прикрутити замість потенціометра ардуїнку

Чи не простіше взагалі відімкнути той генератор пили з компаратором, а мостом керувати з ардуінки напряму?

jokeR
Сьогодні 21:04:36

Попався мені в руки контроллер двигуна, ось такий
2026-05-21_20-10.png

І само собою, захотілось прикрутити замість потенціометра ардуїнку wink Ділюсь своїм досвідом.
По перше, рекомендую розібрати і подивитись на плату. В моєму екземплярі один з MOSFETів тупо не запаяний, в обв"язці іншого резистори припаяні мимо площадок. Повезло що ніщо нікуди не коротить, але -2 ключа на рівному місці - неприємно.
По друге, струм по всіх проводах, що йдуть до потенціометра, обмежений, і паразитного живлення для ардуїни недостатньо. Тому ардуїнку треба живити окремо. Мені було достатньо 7805.
Всередині контроллера - схема на компараторі; на одному вході пилообразна напруга, на іншому - напруга з потенціометра; просто і безхитрісно. Для узгодження 3.3В PWM з ардуїнки і компаратором спаяв такий ось типа ЦАП:
2026-05-21_20-28.png
Лінійність у нього, скоріш за все, відсутня wink Але це все одно буде робитись PID регулятором, якщо потрібно. Можна, звичайно, взяти цифровий потенціометр, чи інтегратор на операційному підсилювачі. Але так теж працює wink
Напрямок обертання задається мостом на 2 реле; замінити тумблер електронним ключем теж думаю можна, але це задача для наступного дослідника; мені було не треба.

Підвал форуму