Ви не увійшли.
Всередині контроллера - схема на компараторі; на одному вході пилообразна напруга, на іншому - напруга з потенціометра; просто і безхитрісно.
Цікаво. Ну хоч не на 555 таймері ![]()
І само собою, захотілось прикрутити замість потенціометра ардуїнку
Чи не простіше взагалі відімкнути той генератор пили з компаратором, а мостом керувати з ардуінки напряму?
Попався мені в руки контроллер двигуна, ось такий
І само собою, захотілось прикрутити замість потенціометра ардуїнку
Ділюсь своїм досвідом.
По перше, рекомендую розібрати і подивитись на плату. В моєму екземплярі один з MOSFETів тупо не запаяний, в обв"язці іншого резистори припаяні мимо площадок. Повезло що ніщо нікуди не коротить, але -2 ключа на рівному місці - неприємно.
По друге, струм по всіх проводах, що йдуть до потенціометра, обмежений, і паразитного живлення для ардуїни недостатньо. Тому ардуїнку треба живити окремо. Мені було достатньо 7805.
Всередині контроллера - схема на компараторі; на одному вході пилообразна напруга, на іншому - напруга з потенціометра; просто і безхитрісно. Для узгодження 3.3В PWM з ардуїнки і компаратором спаяв такий ось типа ЦАП:
Лінійність у нього, скоріш за все, відсутня
Але це все одно буде робитись PID регулятором, якщо потрібно. Можна, звичайно, взяти цифровий потенціометр, чи інтегратор на операційному підсилювачі. Але так теж працює ![]()
Напрямок обертання задається мостом на 2 реле; замінити тумблер електронним ключем теж думаю можна, але це задача для наступного дослідника; мені було не треба.