Ви не увійшли.
Питання закрито, виконавця знайдено...
Доброго дня. Потрібний стенд для перевірки продуктивності газових форсунок із використанням ротамтру.
1 генератор імпульсів, що працює з низькоомними форсунками (генератор + виконавчий транзистор або...) , вывод6 каналів.
2 в прозі має бути 2 готових режими, на кожен режим своя кнопка : режим 5 мілісек час 10 сек, режим 7 мілісек час 10 сек
3 можливість керувати пристроєм з ПК для задання своїх режимів Індикація у вигляді цифрових значень обов'язково
Подальше розширення: можливість зробити розрахунок продуктивності форсунок на підставі падіння тиску. Мех чпсть рессивер 3. 5 кг ( я поставляю)электромагнитные клапна , насос... закачивается определённое кол-во воздуха, фиксируется датчиком давления, потом с рессивера воздух подётся на форсунки , после включаются импульсы ...на основании показания датчика давления и кол-ва инмульсов произвести расчёт производительности....еще датчик температуры воздуха который фиксирует температуру перед форсунками. Єтерфейс ПК, наочні графіки у вигляді стовпців та 2 Д графіків (максимальне розширення графіків для можливої деталізації роботи кожної форсунки)
Приблизно 30-40 днів.
500 уе.
Механічна частина Ваша.
Необхідно узгодити марку датчиків тиску та форсунок.
Колись робив стенд для промивки та випробувань форсунок.
Про датчики нічого не сказали.
Проект: керування стендом для газових форсунок.
1. генератор імпульсів керує через транзистор, опір форсунок від 1.8-3 Ом, регулювання імпульсів, що імітує роботу ДВС від 2 мл.сек - 20 мил.сек.
2 Розрахунковий модуль. зняття в онлайн режимі показників тиску, температури газу з подальшим обчисленням різниці тиску (різниця тиску після відпрацювання циклів форсунок, витікання повітря або газу з ресивера) для визначення продуктивності форсунок.
3 модуль управління. подача повітря для стиснення в ресивері за допомогою насоса, при нагнітанні в ресивер від 1.2 до 1.3 бара насос відключається, спрацьовує електромагнітний клапан на вході ресивера замикаючи його (керуючі сигнали через реле 12 вольт) Далі відкриття клапана на вихід з ресивера і початок обчислень.
у програмі обчислень необхідно використовувати послідовно 3-5 типів сигналу на форсунки від 2х міл. сек до 20 міл. сек тобто. заздалегідь закласти режими управління форсунками з наступною візуалізацією у вигляді графіка та вигляді стовпів наповнення.
хутро чпсть ( ресивер, насос редуктор) є в наявності.
Доброго дня!
Потрібно розробити (за гроші) готовий пристрій на Arduino який може вимірювати магнітне поле навколо себе, та в разі його зміни зовнішними факторами, реагувати на це шляхом подачі сигналу/підправки повідомлень. Пишіть Ваші пропозиції, буду радий обговорити.
Контакт:kasana048-собака-protonmail.com
Мало вхідних даних. Повідомлення якого типу, на яку відстань? На якій відстані має фіксуватися магнітне поле від датчика?
Або бажання зекономити. Ну, таке . дешева рибка - погана юшка.
Або бажання щось зробити щось стрьомне чужими руками. Якщо це волонтерський проект - можна так і написати. Навіщо волонтеру так шифруватись?
renoshnik пише:Intel пише:Доброго дня!
Потрібно розробити (за гроші) готовий пристрій на Arduino який може вимірювати магнітне поле навколо себе, та в разі його зміни зовнішними факторами, реагувати на це шляхом подачі сигналу/підправки повідомлень. Пишіть Ваші пропозиції, буду радий обговорити.
Контакт:kasana048-собака-protonmail.comНе стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Доброго дня!
Бюджет - ціна затратних матеріалів проєкта та затрачений час та досвід який Ви оціните самі.
БРЕД ....
Intel пише:Доброго дня!
Контакт:kasana048-собака-protonmail.comНе стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Доброго дня!
Бюджет - ціна затратних матеріалів проєкта та затрачений час та досвід який Ви оціните самі.
Дуже схоже, що це гаджет подвійного призначення. Перед тим як впрягатись - вияснять, до чого насправді його збираються примагнітити.
Доброго дня!
Готовий з Вами поспілкуватись по всім питанням, напишіть мені будь ласка.
Дуже схоже, що це гаджет подвійного призначення. Перед тим як впрягатись - вияснять, до чого насправді його збираються примагнітити.
Доброго дня!
Не стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Не думаю що ардуіно найкращий вибір.
Доброго дня!