Ви не увійшли.
Зверніться в Укртелеком, там цих Зебр цілі табуни. Повинні бути і пастухи які за ними доглядають
Не сумніваюсь що в них є це все, але укртелеком не та компанія яка допоможе. Вимушені з ними працювати і це сама приємна справа.
Зверніться в Укртелеком, там цих Зебр цілі табуни. Повинні бути і пастухи які за ними доглядають
Зв'язківец пише:Гражданська фірма
А у вас яка? Воєнізована?
Так
Гражданська фірма
А у вас яка? Воєнізована?
Зв'язківец пише:Питання чи можу я використати інше ПЗ для підключення?
Якщо там якийсь стандартний протокол, то можливо, і зможете. Але ж ми не знаєм, що там за протокол.
Якщо якийсь пропрієтарний, і документації нема, то тільки реверс-інженерити і розробляти своє ПЗ з нуля. Зовсім не факт, що це буде швидше чи дешевше, ніж замінити всю систему.Зв'язківец пише:Працювали на ПЗ НПП "Потенціал" Зебра. Тепер відновлюю, але техпідтримки немає (вони були в Рубіжному).
Схоже, дійсно, вам потрібно знайти спеціаліста, який працював саме з тими сигналізаціями. А щоб його знайти, потрібно шукати по номенклатурній назві вашої системи.
Пошук в гуглі показує, що продукція цього підприємства досі продається. Може має сенс звернутись до тих, хто продає.
До тих хто продає вже звертався, навіть через них шукав менеджерів які співпрацювали з Потенціалом, результату не дало. Після 2022року все змінилось.
Навіть не знаю.. security це досить закрита область. Процентів на 90 складається з дозволів і сертифікатів. Навряд чи їхній контроллер сумісний з чимсь крім їхнього ж софта. Пробуйте розібратись що за помилки і чому вони.
За кожною помилкою йде ще одна, так само було коли її піднімали на старті, але тоді була технічна підтримка.
Контроль лінії зроблено за принципом постійного струму: струм від джерела 5В постійно йде по петлі охорони на котушку реле HFD27/005H (паралельно котушці припаяно захисний діод 1N4007).
Працювали на ПЗ НПП "Потенціал" Зебра
Взагалі то Зебра працює по опору та ємності кабеля.
Навіть не знаю.. security це досить закрита область. Процентів на 90 складається з дозволів і сертифікатів. Навряд чи їхній контроллер сумісний з чимсь крім їхнього ж софта. Пробуйте розібратись що за помилки і чому вони.
Питання чи можу я використати інше ПЗ для підключення?
Якщо там якийсь стандартний протокол, то можливо, і зможете. Але ж ми не знаєм, що там за протокол.
Якщо якийсь пропрієтарний, і документації нема, то тільки реверс-інженерити і розробляти своє ПЗ з нуля. Зовсім не факт, що це буде швидше чи дешевше, ніж замінити всю систему.
Працювали на ПЗ НПП "Потенціал" Зебра. Тепер відновлюю, але техпідтримки немає (вони були в Рубіжному).
Схоже, дійсно, вам потрібно знайти спеціаліста, який працював саме з тими сигналізаціями. А щоб його знайти, потрібно шукати по номенклатурній назві вашої системи.
Пошук в гуглі показує, що продукція цього підприємства досі продається. Може має сенс звернутись до тих, хто продає.
Та звісно ж можете. Що одна людина побудувала, інша може повторити.
Якби я займався таким, я б для початку шукав документацію, схеми якісь..
Документація є, порядок налаштування, але коли все зробили як написано, викидає помилки і тут вже не має з ким косультуватись. От і намагаюсь знайти інше ПЗ, або спеціаліста який знає (розбирається) як налаштувати.
Та звісно ж можете. Що одна людина побудувала, інша може повторити.
Якби я займався таким, я б для початку шукав документацію, схеми якісь..
Е.. тобто у вас є система, яка колись працювала, але щось оновили на сервері і все зламалось?
Пускати всередину якихсь анонімусів з інтернетів мені б було стрьомно мабуть. І з іншої сторони, хз що ви там охороняєте..
Сервер був піднятий на ПК і працював локально. Зараз ПК втрачений, фірма яка встановлювала знищена (контактів спеціалістів немає). Все ПЗ було їх власна розробка. Питання чи можу я використати інше ПЗ для підключення?
Е.. тобто у вас є система, яка колись працювала, але щось оновили на сервері і все зламалось?
Пускати всередину якихсь анонімусів з інтернетів мені б було стрьомно мабуть. І з іншої сторони, хз що ви там охороняєте..
Arduino можна теж присобачити. Якщо воно є і більше нічого немає.
Є контролери та мережева карта. Підключено все до ліній. Проблема саме в ПЗ. Програми які йши в комплекті після встановлення не підтягують БД з сервера, а серсер не підключаеться до контролера
Та радіоаматорських сигналізацій 100500. На 2 транзисторах можна накреативити.
Давайте так, ви загуглите конструкцію що вам сподобається, а ми покритикуємо.
Воно вже встановленно і підключено, фізично проблем немає. проблема в логічному виводі для моніторингу