Ви не увійшли.
https://forum.arduino.ua/img/members/3885/6963.zip
Особисто тестував
1.Контраст потрібно робити так підстроєчник 10к - крайні контакти на ніжки диспа 2-9 - середній пін резистора на 4
(хоча по даташиту 9 не використовується)
2.Схема підключення від польських товаришів до ардуїни має помилку - переплутано місцями CE та C/D
І власне прикладаю скетч для ардуїно - може кому пригодиться!
Здається, там була несправність, індуктивна котушка хиталась. Для відображення пікселів потрібно було щоб між Vdd та V0 було 19,5в
А в мене було не більше +11в.
Сподіваюсь, ви вірно визначити несправність. Про всяк випадок зверну увагу, що на виході Vee напруга відʼємна відносно Vdd (плюса живлення). Тобто на Vo має бути біля -19.5 В відносно плюса живлення (Vdd). Відповідно, відносно мінуса живлення (Vss) буде приблизно -12.5 В.
Здається, там була несправність, індуктивна котушка хиталась. Для відображення пікселів потрібно було щоб між Vdd та V0 було 19,5в
А в мене було не більше +11в. Підключив окремий блок живлення, почав підвищувати напругу. Десь на 7.2в пікселі засвітились і згоріла котушка (а можливо і не тільки).

Мабуть буду брати інший дисплей.
Всім дякую.
https://github.com/crystalfontz/RA6963 гуглиться
У U8g2 як мінімум заявлена підтримка "T6963" (хоча він T6963C), а RA6963 має бути сумісний з T6963C. Так що показуйте вашу схему підключеня та код. Код бажано мінімальний, тільки ініціалізація та відображення пари байтів пікселів.
В цих лібах точно є підтримка цього дисплея?
Мені гуглити не хочеться, але 20 пін - це ж якийсь стандартний паралельний інтерфейс, скоріше за все під нього є стандартний контроллер. І ви хочети емулювати той контроллер на esp32? Ну, хз.
Звичайно, показуйте, що ви там нарили в інтернетах ![]()
Вітаю.
Тільки починаю освоювати ESP32, роблю вагову систему на HX711.
Перед цим підключав дисплеї Adafruit Monochrome 1.12" 128x128 OLED (I2C) та LCD 2004 (20x4)  із адаптером PCF8574A (I2C).
Відображало нормально.
Тепер потрібно перейти на більший дисплей - WG240128B-TFH-TZ на мікросхемі RA6963 і виникли складнощі, бо він має 20 пінів.
Знайшов ПДФку по цьому дисплею, підключив, але ані через бібліотеку U8glib ані через U8g2 не працює.
Може хтось щось підкаже?
Пишіть, буду показувати схему підключення, код, фото.