Ви не увійшли.
от жалко пацана (ц)
ну, працює і прекрасно.
саме так,мені більшого і не треба
от жалко пацана (ц)
ну, працює і прекрасно.
Не вірю.
+1
Але цікаво було б побачити цю історію успіху
не можу завантажити його сюда,помилка через якісь посилання
Maikl123 пише:проблему вирішено за допомогою chat GPT
Не вірю.
але то факт
Не вірю.
+1
Але цікаво було б побачити цю історію успіху
проблему вирішено за допомогою chat GPT
Не вірю.
Ну я б таки рекомендував брати за базу нормально написаний код. Цікаво, що там не так з бібліотеками чому чатік так вирішив? що ви у нього питали?
та ладно
і що там особливого?
дуже дякую за допомогу,проблема криється швидше за все в бібліотеках додаткових,принаймні так уважає чат GPT
Може бути, що перед тим як зникнути сигнал тіліпається туди-сюди (той самий брязкіт), і відбувається перехід із високого рівня в низький, потім назад у високий. Я ж не знаю, що там за датчики і який характер сигналу на вході. Код розрахований на чіткі фронти.
Але додавати туди ще й фільтрацію по таймінгам - дійсно, простіше все з нуля переписати. У вигляді нормального конечного автомата.Може бути і якась інша причина. Повставляйте Serial.print() у ключові точки та подивіться, що там відбувається.
PS: Опитування кнопок у вас чомусь під "if (input != input1_prev)" попало. Воно має бути ззовні блока if.
дуже дякую за допомогу,проблему вирішено за допомогою chat GPT
This arduino library is for IO22C04 board with either
ATmega32u4 (pro micro)
ATmega328 (pro mini)
та ладно і що там особливого?
github.com/ropolexi/IO22C04/tree/main/examples/basics
але нажаль той скетч не підходить для ардуіно про міні
коли подається сигнал із датчика вмикається реле потім вимикається через вказаний час але коли зникає сигнал із датчика знову вмикається реле на вказаний час і вимикається,в чому ж проблема?
Може бути, що перед тим як зникнути сигнал тіліпається туди-сюди (той самий брязкіт), і відбувається перехід із високого рівня в низький, потім назад у високий. Я ж не знаю, що там за датчики і який характер сигналу на вході. Код розрахований на чіткі фронти.
Але додавати туди ще й фільтрацію по таймінгам - дійсно, простіше все з нуля переписати. У вигляді нормального конечного автомата.
Може бути і якась інша причина. Повставляйте Serial.print() у ключові точки та подивіться, що там відбувається.
PS: Опитування кнопок у вас чомусь під "if (input != input1_prev)" попало. Воно має бути ззовні блока if.
github.com/ropolexi/IO22C04/tree/main/examples/basics
оце вже дуже цікаво
А, це моя помилка. Воно "interrupts()", з маленької "i".
Хотів же ще cli() / sei() написати, але вирішив по-ардуінівськи
оце вже запрацювало майже як треба,але є нюанс коли подається сигнал із датчика вмикається реле потім вимикається через вказаний час але коли зникає сигнал із датчика знову вмикається реле на вказаний час і вимикається,в чому ж проблема?