Ви не увійшли.
Доброго дня!
Потрібно розробити (за гроші) готовий пристрій на Arduino який може вимірювати магнітне поле навколо себе, та в разі його зміни зовнішними факторами, реагувати на це шляхом подачі сигналу/підправки повідомлень. Пишіть Ваші пропозиції, буду радий обговорити.
Контакт:kasana048-собака-protonmail.com
Мало вхідних даних. Повідомлення якого типу, на яку відстань? На якій відстані має фіксуватися магнітне поле від датчика?
Або бажання зекономити. Ну, таке . дешева рибка - погана юшка.
Або бажання щось зробити щось стрьомне чужими руками. Якщо це волонтерський проект - можна так і написати. Навіщо волонтеру так шифруватись?
renoshnik пише:Intel пише:Доброго дня!
Потрібно розробити (за гроші) готовий пристрій на Arduino який може вимірювати магнітне поле навколо себе, та в разі його зміни зовнішними факторами, реагувати на це шляхом подачі сигналу/підправки повідомлень. Пишіть Ваші пропозиції, буду радий обговорити.
Контакт:kasana048-собака-protonmail.comНе стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Доброго дня!
Бюджет - ціна затратних матеріалів проєкта та затрачений час та досвід який Ви оціните самі.
БРЕД ....
Intel пише:Доброго дня!
Контакт:kasana048-собака-protonmail.comНе стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Доброго дня!
Бюджет - ціна затратних матеріалів проєкта та затрачений час та досвід який Ви оціните самі.
Дуже схоже, що це гаджет подвійного призначення. Перед тим як впрягатись - вияснять, до чого насправді його збираються примагнітити.
Доброго дня!
Готовий з Вами поспілкуватись по всім питанням, напишіть мені будь ласка.
Дуже схоже, що це гаджет подвійного призначення. Перед тим як впрягатись - вияснять, до чого насправді його збираються примагнітити.
Доброго дня!
Не стесняйтесь, озвучьте бюджет проекта ...
Не думаю що ардуіно найкращий вибір.
Доброго дня!