Ви не увійшли.
для відкриття вікон у теплиці
Думаю для такого приспособить лінійний привод з різьбового стержня і DC моторика з редуктором. Автомобільні заморочки прикольні, але досить прожорливі.
Привіт. Тут недавно ремонтував склопіднімачі в машині . Система ідеальна для вашого варіанту з заміною на потрібне серво. Живлення 12 в. Все спрацьовує від краю до краю, виключається по току перевантаження без усіляких механічних вимикачів. Сам хочу застосувати для відкриття вікон у теплиці ,яка дістає сигнал від датчика температури .
Двома мосфетами підключати та відключати додаткові резистори
А, вам же незмінна частота не потрібна, керувати тільки тривалістю імпульса. Тоді й одного додаткового резистора достатньо.
Якщо керуючий сигнал +12В береться з живленя замиканням контакту (або іншим способом з низьким вихідним опором), тоді і мосфета не потрібно: подавати цей сигнал напряму на резистор.
Можливо, варто переосмислити постановку задачі. Може не серва потрібна а тупий соленоїд? Є напруга - одне положення, немає напруги - інше положення..
Тут як я розумію при подачі живлення буде переміщення серви в позицію яку можна буде встановити за допомогою резисторів. А як забезпечити повернення до базового положення?
Двома мосфетами підключати та відключати додаткові резистори паралельно потенціометрам. Щоб при низькому рівні керуючого сигнала був підключений один резистор, при високому інший.
2 таймера;)
В залежності що ви хочете отримати, з якою швидкістю, в якій кількості і в яку ціну.
Я б для одноразової саморобки взяв би понижайку на 5 в і плату з китайським stc8. Якщо потрібна серія, то 555 нормальний вибір.
А як забезпечити повернення до базового положення?
Взяти плату з посилання або подібну у іншому місці (цих генераторів на NE555 як ... ну, самі здогадуєтесь ) і
мінімально допиляти
у відповідності зі схемою на відео
Tcar пише:плату яку потрібно буде мінімально допиляти.
Всім мирного дня та Дякую заздалегідь за допомогу.
arduino .ua /ru /prod1939-generator-na-baze-taimera-ne555 ?srsltid = AfmBOopwURExdfp3GGIEAH2z9Ju0G4Mc3OMxK_T6c_JwBSA9xBKwoNtL
Дякую. Тут як я розумію при подачі живлення буде переміщення серви в позицію яку можна буде встановити за допомогою резисторів. А як забезпечити повернення до базового положення?
Так звісно. Але ж не з 0 все робити.
ну, у серви все одно живлення максимум 6 В.
Все одно потрібно щось майструвати.
Живлення яке?
12 В
плату яку потрібно буде мінімально допиляти.
arduino .ua /ru /prod1939-generator-na-baze-taimera-ne555 ?srsltid = AfmBOopwURExdfp3GGIEAH2z9Ju0G4Mc3OMxK_T6c_JwBSA9xBKwoNtL
Живлення яке?
Вітаю всіх на форумі.
Звиняйте якщо питаю не по правилам та вже трохи втомився шукати.
Маю наступну задачу. Є мікросерва P0090. потрібно зробити так щоб при подачі сигналу вона переміщувалась в одне крайнє положення, при вимкненні сигналу поверталась в попереднє. Швидкість потужність в принципі не важливо це механізм відкривання заслонки. Сигнал +12в. Ціна має бути мінімальною.
знайшов ось такий варіант
https://www.youtube.com/watch?v=dnwmUPprYzg
Але не хочеться довго сидіти з паяльником і майструвати плату на коліні. Можливо хтось знає готову плату яку можливо застосувати для такої схеми? Або плату яку потрібно буде мінімально допиляти.