Ви не увійшли.
Тільки що був у магазині - POS термінал підключений звичайним USB кабелем. Думаю що підключення терміналу це найпростіше що є в цьому проекті.
Мене взагалі колись покусав Альтшуллер, і тому я вважаю що найкращий термінал - той якого немає.
І роль автомату також незрозуміла.
Звісно ні. Але може хтось мав з цим справу? Підкаже, порадить термінал, може має досвід?...
поширені 2 типи терміналів
Фірми не надають інформацію
Тобто ви пропонуєте нам вгадати що за термінал у вас буде і замість фірм ще й надати документацію на нього?
Фірми не надають інформацію, а кажуть тільки що такого не підключають.
Підключення згідно з документацією
Термінал буде. В нашій країні поширені 2 типи терміналів (їх найбільше) і я його придбаю на днях. Але підключення...
Ну якщо термінала ніт, і не буде, то розмови про його підключення не мають ніякого смислу. Подумайте про інші способи прийому платежів. QR код наприклад.
Ну, бізнес модель я тут не буду описувати, а, термінал... Тут теж проблема: він коштує 800$, і фірми, які їх продають (звертався до 5 фірм) не мають і не хочуть мати справи з чимось саморобним. Вони працюють тільки з "фірмовими" апаратами.
Хочу зробити щось типу вєндінгового поштома
Це як би досить різні речі.
Я не знаю, яка потрібна CRM.
Ніхто крім вас не знає. Це ж ваш проект
Почніть з самого початку. На платіжний термінал, як правило, звідкись потрапляє сума платежу. Беріть документацію на ваш термінал і читайте, як це зробити.
А може вам і не потрібен термінал? Може вас задовольнить оплата QR кодом, наприклад? Яка у вас планується бізнес-модель?
Найбільша проблема - підключення.
Підключення реле тут найменша проблема.
Точніша потрібна і CRM - але це зробить банк і є відповідні фірми, і апаратне підключення. Найбільша проблема - підключення.
Так. Хочу зробити щось типу вєндінгового поштома
Я початківець, тому і шукаю допомоги. Може хтось зможе допомогти. Я не знаю, яка потрібна CRM.
Можна і так. Тільки платіжна система нічого не знає про ваші кнопки і реле. Вона вміє тільки проводити платежі. Потрібна CRM, яка уміє співставити номер ящика з номером платежу, і безпечно передати цю інформацію до правильного ящика.
Але у вас виходить не поштомат, а вендінговий автомат. Чи автомат для гри в Bad Secret Santa. Для поштомата потрібен ще якийсь фактор, крім оплати. В НП - дотаток, з ключом, прив"язаним до вашого аккаунту.
Я початківець. Зміг зробити коробку і електричну схему, а от що стосується підключення терміналу - не можу. Нажаль. Але, як я розумію: все підводиться до:
1. Натискання кнопки потрібної ячейки
2. Треба щоб прийшов сигнал з платіжної системи і замкнув релє на відкриття.
Реле підключається за типовою схемою, через ключовий транзистор. Але ви ж не про це питаєте, правда? Мабуть у вас є якась CRM, в ній є якесь API для взаємодії з виконачими механізмами. MQTT, або REST, або інше, згідно з вашими уявленнями про прекрасне. Якась авторизація, з сертифікатами, чи токенами. І під цю схему ви підбрали якийсь більш-менш захищений контроллер - ви ж не хочете, щоб механізм сам спрацював, бо хакери проаналізували прошивку і витягли ключі?
Ну, десь так.