Ви не увійшли.
Розгляньте варіант UNO + UART подовжувач, звісно з антеною (наприклад з цього сайту - https://arduino.ua/prod5390-mini-radiomodyl-uart-rf2-4ggc-ext-ipx1 *не на правах реклами), а в якості пульта такий же UART подовжувач + USB-UART конвертер + телефон або ноутбук. В UNO зашиваєте GRBL, код у відкритому доступі, дешевше нікуди.
Якщо буде якась винагорода, то можно зайнятися вашим проєктом.
Система потрібна для власних потреб, не для продажу.
Використовувати планую на власних, ЗАМІНОВАНИХ військовими РФ полях (Херсонська область, а саме околиці Херсона), оскільки ніхто з спеціалістів на сьогоднішній день цим займатись не має часу (або бажання).
Якщо інших варіантів (поділитись наявним кодом) немає, то можливо розглянути вашу пропозицію ( в залежності від величини винагороди)
Якщо буде якась винагорода
Враховуючи що
Мета: створити дешеву систему радіокерування для СГ (сільськогосподарської) техніки.
мішок зерна вас влаштує в якості винагороди?
Якщо буде якась винагорода, то можно зайнятися вашим проєктом.
Бажаю здоров'я усім знавцям Arduino!
Прошу вашої допомоги в написанні скетчу для керування трьома кроковими двигунами через Arduino Uno + NRF24L01.
Мета: створити дешеву систему радіокерування для СГ (сільськогосподарської) техніки.
Маю два контролера Arduino Uno, хочу з'єднати їх за допомогою модуля NRF 24L01, подавали сигнал бажано за допомогою 6-ти кнопок. Механічну роботу будуть виконувати 3 двигуна NEMA 23.
Буду дуже Вам вдячний, якщо зможете написати скетч та схему підключення двигунів через драйвер.