Ви не увійшли.
ну так, материнська плата з живленням і портами.
board это плата
Прдон что за "материнка" ?
board
Прдон что за "материнка" ? ...
Ардуина - мать она такая, понимаешь?
Прдон что за "материнка" ?
УЗ датчики придется все равно опрашивать поочередно ибо такая система послал звук и ждешь прихода отраженной волны(засекаеш время).
Как альтернатива использовать - отдельные контроллеры.
Ок, тобто теоретично це можливо?
Так, i практично також.
Polaris пише:В них не буде інтерференції звукових хвиль, вони будуть дивитися в різні сторони і відповідно заміряти відстані.
Виміри по черзі - добре. Як тільки це реалізувати на стандартному КІТ наборі?Розберiть алгоритми крування i вимiрювання, принципи пiдєднання, пiдєднайте, запрограммуйте я вам потрiбно, зробiть експерименти та вимiрбвання за для впевненостi. I буде все Ok. Пiдказка: заримка звукового цугу вимiрюється апаратними таймерами.
Ок, тобто теоретично це можливо?
В них не буде інтерференції звукових хвиль, вони будуть дивитися в різні сторони і відповідно заміряти відстані.
Виміри по черзі - добре. Як тільки це реалізувати на стандартному КІТ наборі?
Розберiть алгоритми крування i вимiрювання, принципи пiдєднання, пiдєднайте, запрограммуйте я вам потрiбно, зробiть експерименти та вимiрбвання за для впевненостi. I буде все Ok. Пiдказка: заримка звукового цугу вимiрюється апаратними таймерами.
Polaris пише:Тобто під кожен сенсор потрібна своя материнка, яка передає дані на сервер? А там вже дані одночасно використовуються.
Звук у них одинаковый! Можно выполнять измерения только по очереди. Подключить можно и больше чем один сенсор, к одной материнке. Но сколько потянет, я не знаю.
В них не буде інтерференції звукових хвиль, вони будуть дивитися в різні сторони і відповідно заміряти відстані.
Виміри по черзі - добре. Як тільки це реалізувати на стандартному КІТ наборі?
Тобто під кожен сенсор потрібна своя материнка, яка передає дані на сервер? А там вже дані одночасно використовуються.
Звук у них одинаковый! Можно выполнять измерения только по очереди. Подключить можно и больше чем один сенсор, к одной материнке. Но сколько потянет, я не знаю.
Polaris пише:Чи можна під'єднати кілька ультразвукових сенсорів на одну R3 материнку.
Як з них брати дані?Теоретично можливо, однак не має можливостi водночас їх використовувати.
Тобто під кожен сенсор потрібна своя материнка, яка передає дані на сервер? А там вже дані одночасно використовуються.
Чи можна під'єднати кілька ультразвукових сенсорів на одну R3 материнку.
Як з них брати дані?
Теоретично можливо, однак не має можливостi водночас їх використовувати.
Чи можна під'єднати кілька ультразвукових сенсорів на одну R3 материнку.
Як з них брати дані?