Ви не увійшли.
Віктор пише:Я сер'йозно. Чому так? І кнопки переходу на українську нема. Сайт веде сепаратист? Зараз ви всі закидаєте мене тапками і скажете какая разніца. Але ж я як споживач, маю право отримувати продукт своєю мовою. Просто тому що я споживач, я проживаю в країні Україна, і я просто хочу отримувати продукт своєю домашньою мовою, а не мовою національних меншин... Чи невже російськомовні ардуїнщики, мають на стільки низький IQ, що не розуміють української?
То в чому ж справа?
Ви ж розумієте що це не про політику я написав?
А якщо б сайт був англiйскою чи французською? А якщо турецькою? Ви, батюшка, бува, не русофоб?
А если бы сайт был на английском или на французском? А если на турецком? Вы, батюшка, случаем не русофоб?
What if the site was in English or French? And if in Turkish? You, father, are you not a Russophobe?
Et que serait un site utilisé en anglais chi français? Et qu'en est-il du turc? Vi, père, boo, pas un russophobe?
Ve İngilizce chi french'de bir site nasıl kullanılır? Peki ya Türkçe? Vi, baba, boo, Russophobe değil mi?P/S: Включи гугл переводчик и будет тебе счастье. Все сайты как один на украинский будут переведены.
Компьютер купил, пользоваться не купил... (Это про IQ)
не поймет он на любом языке !!!!!
Неактивний
Нічого що сьомий рік війни з росією? Сьомий, люди!!! То для вас я і нацист і фашист і т.д.
Звістно ж я на підтримку українців і не розраховував. Просто думав що я не один в цій зросійщеній країні. Просто думав... Не звертайте уваги.
Кстати а где война ? Ты откуда вообще ? И кто обьявлял войну ,кому ? Ты вообще о чем ?
Неактивний
Віктор пише:Нічого що сьомий рік війни з росією? Сьомий, люди!!! То для вас я і нацист і фашист і т.д.
Звістно ж я на підтримку українців і не розраховував. Просто думав що я не один в цій зросійщеній країні. Просто думав... Не звертайте уваги.Кстати а где война ? Ты откуда вообще ? И кто обьявлял войну ,кому ? Ты вообще о чем ?
а вот ты нахрена здесь срачь политический продолжаешь
Неактивний
Я здесь когда то встречал вопросы на английском так же и ответы. К большому сожалению ТС не понял банальную вещь, форум это ОБСУЖДЕНИЕ а не какой то ПРОДУКТ, здесь каждый вправе обсуждать тему на том языке на котором ему удобно. Действительно получился срач.
Неактивний
Форум український і домен в нього ua, отже спілкування має бути лише українською мовою. "Чтоби всє панімалі, а на каком язикє нє важно" - важливо, адже війна на сході України, яку ініціювала росія, триває з квітня 2014 року. Соромно спілкуватися мовою агрессора під час війни. Уявіть, якби громадяни СРСР під час Великої Вітчизняної війни спілкувались би німецькою мовою. Це ж абсурд.
Неактивний
Підтримую.
Домен українский, працюєте в Україні. Сайт має бути україномовний, або, принаймні, можливість обрати українську мову. Також мова імейлів має бути українскою. Це недорого коштує. Или "Какая разница..."?
Veritate пише:Главное чтоб все понимали , а на каком языке , не важно .
Ну, это тебе не важно. А вот для Віктор - важно.
Значит он на сайте не по теме, а что б срач поднять.
Неактивний