Ви не увійшли.
A1ex пише:Живлення буде 12в. Драйвера спочатку звичайні а4988
Ну, це ШІМ-драйвер. Якщо правильно підіберете номінали струмових резисторів (Rs1, Rs2), то чому б йому не працювати? Півтора ампера для цих двигунів має потягнути без проблем.
Дякую, буду пробувати
Живлення буде 12в. Драйвера спочатку звичайні а4988
Ну, це ШІМ-драйвер. Якщо правильно підіберете номінали струмових резисторів (Rs1, Rs2), то чому б йому не працювати? Півтора ампера для цих двигунів має потягнути без проблем.
Одразу зазначу, що я далеко не експерт по крокових двигунах та 3D-принтерах, тому подальша відповідь чисто із загальних міркувань.
Вперше збираю, механіку роблю свою, тому що розуміюсь на цьому, досвіду з електричною частиною немає.
Живлення буде 12в. Драйвера спочатку звичайні а4988, потім заміню на більш тихіші. Для початку потрібна робоча модель.
Нема17 я мав на увазі стандартні двигуни, які найчастіше використовують для diy збірок, вони мають живлення 12в
Одразу зазначу, що я далеко не експерт по крокових двигунах та 3D-принтерах, тому подальша відповідь чисто із загальних міркувань.
наразі збираю свій 3д принтер
Якщо збираєте свій, то в чому проблема спроектувати його саме під ці конкретні двигуни?
Трохи покопавши, знайшов їх характеристики, де вказано, що номінальна напруга 3,9.в.
3.9 В - це добуток номінального струму на опір обмотки.
https://www.orientalmotor.com/products/ … ochure.pdf
Яка у вашого принтера буде напруга силового живлення? Які драйвери керування двигунами збираєтесь використовувати?
А в Нема17 напруга 12в.
Наскільки розумію, "Nema 17" - це просто форм-фактор двигунів з лицевою панеллю 1.7x1.7 дюйма, і існує безліч моделей цього форм-фактора з різними характеристиками від різних виробників.
Вітаю. Потрібна допомога з характеристиками крокових двигунів.
Передісторія: наразі збираю свій 3д принтер, з кроковими двигунами стикався дуже мало, тому потрібна допомога досвідчених людей.
Зі згорівшої маркувальної машинки мені дісталися два кроковика, PKE244DA, не дуже популярні, я так розумію. Але наче габарити в них як в Нема17, один в один співпадають. Трохи покопавши, знайшов їх характеристики, де вказано, що номінальна напруга 3,9.в. А в Нема17 напруга 12в. Підкажіть, як їх можна використати у моєму проєкті?